Wasbare Zoogcompressen 12 Stuks – Duurzaam Kraamcadeau- Wit met lichtgroene achterkant

17,95

Klaar voor een duurzamere lifestyle met maximaal comfort? De Luxe Bamboe Velours Zoogcompressen van MyFoodways.nl hebben zowel een goede invloed op uw huid als op het milieu. Een duurzame oplossing die eenmalige zoogcompressen overbodig maken!

Artikelnummer: 7440857981993 Categorieën: ,

Beschrijving

EXTRA LUXE

Bamboe Velours is de enige door ons geteste stof die zo zacht is en blijft! Onze zoogcompressen zijn gemaakt van 3 lagen, waardoor ze doorlekken voorkomen. Met het gratis meeneemtasje kunnen ze makkelijk de tas in!

MILIEUVRIENDELIJK

Bamboe zoogcompressen zijn een milieuvriendelijk alternatief voor eenmalige compressen. Bamboe is de snelst groeiende grassoort ter wereld (wel 91-122 cm per dag!) en is van nature zeer sterk, antibacterieel en hypoallergeen. Voor het verbouwen van Bamboe is veel minder water en tijd nodig dan voor andere stoffen als katoen en bamboe is een 100% hernieuwbare bron! Daarom bevatten onze zoogcompressen bamboe als binnenkant en een vochtafstotende buitenkant.

HERBRUIKBAAR

De waszak die bij de wasbare zoogcompressen geleverd wordt zorgt ervoor dat ze niet kwijtraken of beschadigen in de was! Met een grootte van 18×20 cm is hij handig om gebruikte zoogcompressen alvast in te verzamelen en hiermee worden ze goed schoon in de wasmachine. Wij raden aan de zoogcompressen op maximaal 40 graden te wassen. Ook raden wij aan om ze niet in de droger te doen.

PLASTICVRIJE VERPAKKING

Wij hebben onze verpakking met veel zorg gekozen en ontworpen. Hierdoor worden onze zoogcompressen geleverd in een kartonnen doosje en gebruiken wij geen plastic. Ook zorgt ons ontwerp ervoor dat de zoogcompressen een prachtig duurzaam kraamcadeau zijn!

De voordelen van onze wasbare zoogcompressen:

  • Geen onnodig vuil genereren (zero-waste en milieuvriendelijk)
  • Zacht voor de huid door gebruik van Bamboe Velours stof
  • 12 stuks voor dagelijks gebruik
  • Extra groot (12cm) voor maximaal comfort
  • Voorkomt huidirritatie
  • Ook leuk om te geven als duurzaam kraamcadeau
  • 100% katoenen waszak
  • Bespaart geld

INHOUD VERPAKKING

– 12 Luxe Bamboe Zoogcompressen (12 cm)
– Grote waszak (17,5 x 16,5 cm)
– Gratis meeneemtasje