Wasbaar Maandverband van Bamboe – Set van 6 stuks – Roze

26,95

MyFoodways presenteert: MyFloodways! Hét complete setje bamboe maandverband waardoor eenmalig maandverband overbodig wordt. Vrouwen hebben in hun leven ontzettend veel maandverband en inlegkruisjes nodig. En wij hebben daar een duurzame oplossing voor!

Artikelnummer: 7440857981979 Categorieën: ,

Beschrijving

Wasbaar maandverband van bamboe met 6 stuks zorgt ervoor dat je duurzaam je cyclus door komt! Elk setje komt met een matchend meeneemtasje: donkerroze voor het roze setje en donkerblauw voor het blauwe setje. Daarmee vouw je je maandverband op en neem je het veilig en schoon mee in elke tas!

STOF:

Ons wasbaar maandverband is van de binnenkant gemaakt van bamboe en van de buitenkant afgedekt door waterafstotend materiaal. Dit minimaliseert de kans op doorlekken!

MATEN:

In het setje zitten drie kleine en drie medium inlegkruisjes. Beide zijn 18 cm breed en hebben 2 knoopjes om de ideale strakheid te bepalen. Dat maakt de afmetingen:
Medium: 18 cm breed; 25 cm lang
Small: 18 cm breed; 18 cm lang.

WASINSTRUCTIES:

Wij raden aan om het maandverband eerst licht met de hand uit te spoelen alvorens het in de was te gooien. Verder mag je het met je normal was meewassen, op maximaal 40 graden. Even laten drogen, en je wasbare maandverband kan weer een cyclus mee!