Set van 6: Wasbare inlegkruisjes (6x Small) – Blauw

26,95

MyFoodways presenteert: MyFloodways! Hét complete setje bamboe maandverband waardoor eenmalig maandverband overbodig wordt. Vrouwen hebben in hun leven ontzettend veel maandverband en inlegkruisjes nodig. En wij hebben daar een duurzame oplossing voor!

Artikelnummer: 7440857981986-1 Categorieën: ,

Beschrijving

MyFoodways presenteert: MyFloodways! Hét complete setje bamboe maandverband waardoor eenmalig maandverband overbodig wordt. Vrouwen gebruiken in hun leven ontzettend veel maandverband en inlegkruisjes. En wij hebben daar een duurzame oplossing voor!

STOF: Ons maandverband is van de binnenkant gemaakt van bamboe en van de buitenkant afgedekt door waterafstotend materiaal. Hiermee minimaliseren wij de kans op doorlekken!

MAAT: In het setje zitten zes kleine inlegkruisjes. Deze hebben 2 knoopjes om de ideale strakheid te bepalen. De afmetingen:
Small: 18 cm breed; 18 cm lang.

Heb je behoefte aan een grotere maat? Kijk dan ook even bij het setje (in blauw of roze) van 6 met 3x medium en 3x small inlegkruisjes van MyFoodways.nl!

Bij elk setje wordt een waterproof meeneemtasje geleverd, in een goed matchende kleur en stof. Daarmee vouw je je maandverband op en neem je het veilig mee in elke tas!

WASINSTRUCTIES: Wij raden aan om het maandverband eerst licht met de hand uit te spoelen alvorens het in de was te gooien. Het mag samen met de normale was gewassen worden, op maximaal 40 graden. Even laten drogen, en hij kan weer mee!