Koffiebeker to go – Grijs

15,9517,95

Love Coffee but hate the waste?

Onze coffee-to-go bekers zijn ontworpen om eenmalige koffiebekers te vervangen. Ze zijn gemaakt van 100% recyclebare en veilige siliconen, naar barista standaarden en passen in het koffieapparaat van je favoriete café.

Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en in 2 maten! De koffiebekers zijn licht, stevig, met een mooi uiterlijk en duurzaam. Ze houden je koffie warm, terwijl ze van de buitenkant een plezier om vast te houden zijn.

Wissen
Artikelnummer: 7440857980958-1-1-1-1 Categorie:

Beschrijving

Hou je van koffie, maar haat je afval? Miljoenen wegwerpbekers belanden ieder jaar in de natuur. Jouw koffie is belangrijk, maar net zo belangrijk als de kwaliteit van hetgene waar je het uit drinkt!

Onze koffiebekers met retro look zijn ervoor gemaakt om te blijven gebruiken. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal, onze bekers zijn licht, stevig, heel duurzaam en het belangrijkste: hebben geen invloed op de smaak van jouw kop koffie! Wel houden ze je koffie warm, terwijl je de buitenkant comfortabel vast kunt houden.

Onze koffiebekers zijn gemaakt volgens barista standaarden, waardoor ze in de koffiemachine passen van je favoriete koffiebar!

Aangezien de bekers 100% recyclebaar zijn, kan je genieten van je koffie met een goed gevoel.

Over onze verpakkingen: Onze toewijding aan duurzaamheid strekt zich ook uit tot onze verpakkingen. Deze zijn gemaakt van gerecyclede materialen en geprint met inkt gemaakt op basis van water. Hiermee is het geschikt voor recycling en is het biologisch afbreekbaar!

> Anti-slip geribbelde buitenkant

> Capaciteit van 236 of 355 ml

> Verkrijgbaar in: Purple, Charcoal, Aqua, Black & Red

> Past in alle standaard bekerhouders

> Gemaakt van 100% recyclebare materialen

> Vaatwasser-vriendelijk

> Praktisch onbreekbaar

> 12 Maanden garantie

Extra informatie

Grootte

236ml, 355ml

Kleur deksel

Wit, Zwart