Herbruikbare Broodzak ONYA – Aqua/Grijs – 44 x 27.5cm

18,95

Zeg NEE tegen eenmalige wegwerp-broodzakken en Hallo! tegen onze vintage herbruikbare Bread Bags, ontworpen om je brood in stijl naar huis te dragen met zero waste!

Wissen
Artikelnummer: 7440857978993-1 Categorie:

Beschrijving

De herbruikbare broodzak van ONYA is gemaakt van ongeveer 10 gerecyclede plastic flessen en ontworpen om het gebruik van eenmalige verpakking tegen te gaan. De zakken zijn perfect om broden mee te nemen van de bakker of supermarkt en thuis vers in te houden! De bread bag is gemaakt naar bakkerij standaarden en daarom past vrijwel elk brood erin. Het heeft een uniek rol- en vastklik-meganisme waarmee je de binnenkomst van verse lucht in de zak minimaliseert. Hiermee behoud je de maximale versheid van je brood!

Hoe gebruik je de herbruikbare broodzak van ONYA?

Bij het halen van het brood kan deze direct in deze zak en heb je dus geen eenmalig plastic of papier nodig. Zero waste! Nadat je het brood in de zak hebt gedaan, druk je eerst het lucht uit de zak en rol je de opening oplaag. Klik de gespen dicht waardoor een hengsel ontstaat waaraan je de broodzak makkelijk mee kunt nemen. Bewaar hiermee je brood in de open lucht of zelfs in de vriezer! Na gebruik haal je de zak binnenste buiten om alle kruimels eruit te gooien. Je hoeft je herbruikbare broodzak niet na ieder gebruik te wassen. Om hem schoon te maken was je je herbruikbare broodzak in een lauwwarm handwasje. Wij raden aan hem niet in de wasmachine te wassen, omdat de metalen gespen de binnenkant van de wasmachine aan kunnen tasten.

Verpakking herbruikbare broodzak ONYA

Wij vinden duurzaamheid zo belangrijk dat wij dit ook doortrekken tot onze verpakkingen. De verpakking is daarom gemaakt van gerecycled karton en geprint met inkt op waterbasis. Hierdoor kan je deze goed recyclen en is het biologisch afbreekbaar!

Voordelen van de duurzame broodzak:

  • Gemaakt van ongeveer 10 gerecyclede plastic flessen
  • Dubbel gelaagd voor maximale versheid
  • Zero Waste
  • Afmetingen: 44 x 27.5 cm
  • 100% Vegan Friendly
  • Ook te gebruiken als vrieszak!
  • 12 maanden garantie

De zero waste broodzak van ONYA is geschikt om hele broden in te bewaren. Ben je op zoek naar een duurzaam alternatief om je dagelijkse boterhammen mee te nemen? Kijk dan eens naar onze Foodwraps van ONYA! Deze zijn in 5 verschillende kleuren te verkrijgen. Voor een duurzaam leven.

Extra informatie

Kleur

Aqua, Grijs