Groentezakken/Fruitzakken – 5 stuks – met gratis meeneemzakje

16,95

ONYA Fruit&Groente zakken zijn ontworpen om eenmalig gebruikte plastic zakken in de supermarkt te vervangen!

Gemaakt van 100% gifstof-vrij materiaal uit gerecyclede plastic flessen! Elke zak weegt maar 1 gram en kan tot 2 kilo aan groente en fruit dragen. Het materiaal is zo verwoven dat alle producten kunnen ‘ademen’, waardoor ze langer houdbaar blijven.

Wissen
Artikelnummer: 7440857979938-1 Categorie:

Beschrijving

Onze Fruit&Groente zakken zijn een makkelijk alternatief voor wergwerpzakjes tijdens het boodschappen doen. Ze zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen! Meer en meer mensen zetten zich in voor en zero waste lifestyle. Onze zakken geven je de mogelijkheid je wekelijkse boodschappen te doen zonder het gebruik van eenmalig plastic.

De zeer lichte maar misleidend sterke zakken kunnen een gewicht houden tot 2 kg. Het trektouwtje sluit de zak makkelijk. Met een gewicht van maar 10 gram is de zak nauwelijks meetbaar op de weegschaal, en door de doorzichtige stof ziet de cassiere meteen welke producten ze voor zich heeft.

De zakken laten water/lucht door, waardoor je al je groente en fruit kunt wassen in de zak en uit kunt laten lekken. De zakken zelf was je in een koud handwasje.

Beschikbaar in sets van 5 of 8! Ongeacht de grootte van de set, wordt er een klein tasje bij geleverd (beschikbaar in paars en groen) om de zakken in op te bergen.

Over onze verpakkingen: Onze toewijding aan duurzaamheid strekt zich ook uit tot onze verpakkingen. Deze zijn gemaakt van gerecyclede materialen en geprint met inkt gemaakt op basis van water. Hiermee is het geschikt voor recycling en is het biologisch afbreekbaar!

In het kort:

> Groot genoeg voor 2 kilo aan producten

> Groter dan plastic zakken in de supermarkt

> Weegt slechts 1 gram

> Is makkelijk te sluiten met trekdraadjes aan de bovenkant

> Ook te gebruiken als vergiet om de producten te wassen

> Wasbaar: met de hand in koud water

> Verkrijgbaar in sets van 5 of 8, inclusief opbergzakje

> 100% recyclebaar

> 12 Maanden garantie

Extra informatie

Kleur meeneemzakje

Rood, Groen, Paars, Blauw