Foodwrap ONYA – herbruikbaar boterhamzakje – 5 kleuren

15,95

De foodwrap van ONYA  is de perfecte vervanging voor onhandige broodtrommels en eenmalige boterhamzakjes! Je kunt er van alles in verpakken: van boterhammen tot gesneden groente, koekjes, bagels, cakejes en taartjes. Voor een afval-vrije lunch.

Wissen
Artikelnummer: 7440857978948-1 Categorieën: ,

Beschrijving

De herbruikbare foodwrap van ONYA heeft een uniek ontwerp, waardoor je makkelijk zowel kleine als grote lunchpakketjes mee kunt nemen en bewaren. Hiermee hoef je nooit meer single use plastic te gebruiken voor jouw lunchmomentje! Het 100% gif-vrije, gerecyclede plastic houdt je lunch een hele dag vers, en is makkelijk schoon te maken. Hiervoor haal je er een doekje overheen of was je de foodwrap van ONYA met de hand in koud water.

Wat maakt de foodwrap van ONYA zo goed?

De foodwrap is te gebruiken als herbruikbaar boterhamzakje voor het meenemen van stukjes groente, snacks, pizza, koekjes, croissants, bagels, muffins, pasteitjes, taart en cake. Genoeg keuze dus! Om jouw foodwrap schoon te maken, haal je makkelijk even een vochtig doekje over de binnenkant en voilá. Niet alleen het idee achter de foodwrap is goed, ook het materiaal en de verpakking:

Over onze verpakkingen: Onze toewijding aan duurzaamheid strekt zich ook uit tot de verpakking van dit herbruikbare boterhamzakje. Deze verpakking is gemaakt van gecertificeerd en gerecycled papier. Ook is de inkt die gebruikt is voor het printen op waterbasis. Dit zorgt ervoor dat het papier geschikt is om te recyclen en is het biologisch afbreekbaar!

  • Gemaakt van 100% gif-vrij gerecycled plastic
  • Groot genoeg voor meerdere broodjes/boterhammen of ander voedsel
  • Te verkrijgen in 5 verschillende kleuren
  • Makkelijk in grootte aan te passen door het handige klitteband
  • Totale afmetingen zijn 44 x 37 cm
  • Wasbaar: schoonvegen met een doekje of met de hand wassen in koud water
  • 100% Recyclebare verpakking
  • Niet in de vaatwasser of oven
  • 12 maanden garantie

Je bent goed op weg naar een duurzaam leven! Ben je op zoek naar meer manieren om je lunchmomentje te verduurzamen? Kijk dan ook eens naar onze herbruikbare koffiebekers! Deze zijn te verkrijgen in de kleuren zwart, grijs, aqua, paars en rood.

Extra informatie

Kleur

Blauw, Groen, Paars, Rood, Roze