Retourneren

Op iedere bestelling op MyFoodways.nl geldt 30 dagen bedenktijd. Wij hebben onze producten en producenten met zorg uitgekozen en staan achter ons assortiment. Ben je niet tevreden met je aankoop? Wij zijn ook niet tevreden met een ontevreden klant! Daarom mag je je bestelling altijd retourneren. Wel vragen wij je vriendelijk ook zorg te dragen over het product als je er niet tevreden mee bent, zo kunnen wij samen afval minimaliseren!

Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@myfoodways.nl. Zo kunnen wij altijd blijven leren over mogelijke verbeterpunten van onze producten en service. Van ons krijg je per mail een PostNL verzendlabel toegestuurd waarmee je je aankoop terug kunt sturen. Enkel de verzendkosten (3,95 voor Nederland, 5,95 voor België) houden wij in op de terugstorting van je aankoopbedrag. Je hoeft dus niet zelf een verzendlabel aan te schaffen bij een verzendpunt! Wij garanderen dat de terugbetaling binnen drie werkdagen na ontvangst van de retourzending weer op je rekening staat.

Veel van onze producten zijn handgemaakt en hierdoor kan het een enkele keer voorkomen dat een van de onderdelen van iets mindere kwaliteit is. Is dit bij jou het geval? Laat ons dit even weten per mail (inclusief foto) en je krijgt van ons een nieuw product opgestuurd!