Bestellen & Bezorgen

Wij bezorgen in Nederland en Belgie. Hierbij geldt dat bezorging vanaf 30 euro GRATIS is! Bij een bestelling onder de 30 euro brengen wij de volgende verzendkosten in rekening:
Nederland: 3,95 euro
België: 5,95 euro

Wij hanteren verschillende betaalopties. Zo kan je bij ons betalen met Ideal, Paypal, verschillende creditcards, Belfius en Apple Pay. Zou je graag een andere betaalmethode toegevoegd zien worden? Laat ons dit weten via info@myfoodways.nl.

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, gaan wij voor je aan de slag! Onze maximale levertijd is 3 werkdagen, maar meestal worden bestellingen eerder geleverd. Dit geldt voor zowel de bestellingen met een Belgisch als Nederlands afleveradres.

Wij doen ons best je bestelling zo duurzaam mogelijk te versturen, daarom versturen wij zonder plastic! In Nederland betekent dit ook dat de meeste bestellingen in een brievenbuspakketje verstuurd worden. Hiervoor hoef je dus ook niet thuis te blijven! Naar België is het op dit moment alleen mogelijk om een bestelling als pakket te versturen, waardoor elke zending verzekerd is en ervoor getekend dient te worden.